-->
Saints Row:The Third’ün Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

Saints Row: The Third’ün sistem gereksinimleri açıklandı.18 Kasım’da çıkacak oyunun PC için minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.Ayrıca PC’de oyunu oynamak için ilk olarak Steam’e kaydettirmeniz gerektiğini de belirtmiş olalım. MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ İşlemci: 2 GHz Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800+ veya […]

02.11.2011 | mrcappola

Saints Row: The Third’ün sistem gereksinimleri açıklandı.18 Kasım’da çıkacak oyunun PC için minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.Ayrıca PC’de oyunu oynamak için ilk olarak Steam’e kaydettirmeniz gerektiğini de belirtmiş olalım.

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: 2 GHz Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800+ veya ATI Radeon HD3800+
Sürücü Kapasitesi: 10 GB

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: Intel i5, AMD Phenom II X4 veya 3.0 GHz üstü Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 400 serisi veya ATI Radeon HD5000 serisi



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!