-->
Rainbow Six: Patriots’tan Yeni Bilgiler ve Ekran Görüntüleri Yayınlandı!

Ubisoft bir süre önce duyurusunu yaptığı first-person shooter oyunu Rainbow Six: Patriots için yeni bilgi ve ekran görüntüleri yayınladı. Patriots’un hikayesi, gerçek olaylar ve karakterlerden esinlenerek tasarlanmış ve bölümlere farklı bakış açılarıyla bakmamızı sağlayacak senaryodan oluşacak. Şehirlerdeki terörist faaliyetlere karşı mücadele edecek ekip etik kararlar vermek zorunda olacak. Takım elemanlarına tek bir tuşla çeşitli emirler […]

29.11.2011 | mrcappola

Ubisoft bir süre önce duyurusunu yaptığı first-person shooter oyunu Rainbow Six: Patriots için yeni bilgi ve ekran görüntüleri yayınladı.

  • Patriots’un hikayesi, gerçek olaylar ve karakterlerden esinlenerek tasarlanmış ve bölümlere farklı bakış açılarıyla bakmamızı sağlayacak senaryodan oluşacak.
  • Şehirlerdeki terörist faaliyetlere karşı mücadele edecek ekip etik kararlar vermek zorunda olacak.
  • Takım elemanlarına tek bir tuşla çeşitli emirler verebileceğimiz oyunda,mükemmel bir saldırı planı için tam kadroyu kontrol altına almak gerekecek.
  • Oyunun dövüş teknikleri,her savaş durumunu karşılamak için yeniden tasarlanan kapak ve silah sistemlerinin yanı sıra,öncesinde bölgeleri belirleyerek duvar ve tavanları patlatabilme özelliği olacak.
  • iletişim ve taktik yürütme geliştirilebilecek,iplerle hızlı bir şekilde baskın yapılabilecek ve düşman bölgelerine gizlice sızılabilecek.
  • Düşmanları şaşırtmak Overpower’la stratejik alanları ihlal etmek ve bölgelere sızmak için Scan mode’dan yararlanılacak.

Dilerseniz şimdi de ekran görüntülerine bakalım:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!