-->
Rainbow Six Patriots Resmi Olarak Duyuruldu!

Ubisoft tarafından Rainbow Six Patriots oyunu resmi olarak duyuruldu.PS3,PC,Xbox 360 için geliştirilecek oyun 2013 yılında piyasalarda olacak. Ayrıca yine gelen bilgiler arasında Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen oyun yapım aşamasında Ubisoft Toronto ve Ubisoft Red Storm tarafından da destek görecek oyunda dinamik hikaye sunacağı ,modern terörizmi farklı karakterlerde yaşatacağı ve birçok kritik kararla baş başa kalacağımız bilgileri […]

04.11.2011 | mrcappola

Ubisoft tarafından Rainbow Six Patriots oyunu resmi olarak duyuruldu.PS3,PC,Xbox 360 için geliştirilecek oyun 2013 yılında piyasalarda olacak.

Ayrıca yine gelen bilgiler arasında Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen oyun yapım aşamasında Ubisoft Toronto ve Ubisoft Red Storm tarafından da destek görecek oyunda dinamik hikaye sunacağı ,modern terörizmi farklı karakterlerde yaşatacağı ve birçok kritik kararla baş başa kalacağımız bilgileri paylaşıldı. Oyunun,taktiksel öğeleriyle birlikte de serinin hayranlarını mutlu edeceği söyleniyor.

Senaryo moduna odaklanacak oyunda “True Patriots” adındaki New York’u hedef alan bir terörist ekibini durdurmaya çalışacağız.Rainbow Six Patriots’in Multiplayer’ın da dolu içerikler, versus multiplayer modları ,co-op modu,kinect desteğide de olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!