-->
MW3’ün İlk Gün Satış Rakamı Açıklandı!

Infinity Ward ve Sledgehammer tarafından geliştirilen FPS oyunu Modern Warfare 3 birkaç gün önce piyasalardaki yerini aldı.Activision yetkilileri tüm zamanların en büyük açılışını yapmak istediklerini belirtiyorlardı ve diledikleri oldu.Merakla beklenen oyunun ilk gün satış rakamları açıklandı. Activision’dan gelen bilgiye göre Modern Warfare 3, satışa çıktığı ilk 24 saatlik dilimde, Kuzey Amerika ve İngiltere toplamında 6.5 […]

11.11.2011 | mrcappola

Infinity Ward ve Sledgehammer tarafından geliştirilen FPS oyunu Modern Warfare 3 birkaç gün önce piyasalardaki yerini aldı.Activision yetkilileri tüm zamanların en büyük açılışını yapmak istediklerini belirtiyorlardı ve diledikleri oldu.Merakla beklenen oyunun ilk gün satış rakamları açıklandı.

Activision’dan gelen bilgiye göre Modern Warfare 3, satışa çıktığı ilk 24 saatlik dilimde, Kuzey Amerika ve İngiltere toplamında 6.5 milyondan fazla satış rakamına ulaşırken, Black Ops’un rekorundan da 900 bin daha fazla satmış oldu.

Activision,2009 yılında Modern Warfare 2 ile ilk günde 310 milyon dolar,2010’da Black Ops ile 360 milyon dolar ve son olarak ta Modern Warfare 3 ile de 1 günde 400 milyon dolarlık gelir elde etti.

Call of Duty: Modern Warfare 3, sadeeric hirshce oyun sektörü değil, tüm eğlence sektörü baz alındığında tüm zamanların en büyük açılışını gerçekleştirerek rekor kırdı.

Activision dağıtım başkanı Eric Hirshbergde yaptığı açıklamada, Call of Duty markasının bir oyundan öteye geçtiğini ve popüler kültürün parçası olduğunu,yine oyundan farklı olarak adrenalin ihtiyacını karşılayan bir eğlence mekaniği olduğunu belirtti.Ayrıca Eric Hirshbergde,Infinity Ward ve Sledgehammer’ı tebrik ederek,Call of Duty hayranlarına da teşekkür etti.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!