-->
Modern Warfare 3’ün ilk Gün Satış Rakamları!

Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg,hem kendilerinin hem de oyun sektörünün gelmiş geçmiş en büyük ilk gün sevkiyatını gerçekleştirdiğini açıkladı.Pazartesi gecesi 13.000 perakendecinin önünde 1,5 milyon kişi sıraya girdi. Ingiltere’deki toptancıların da oyunun ön sipariş rekoru kırdığını belirtirken,aynı zamanda ilk gün sevkiyat ve ilk gün satış hasılatı açısından da oyun sektöründe rekor kırdı. İlk 24 saat içerisinde 9.3 milyon […]

11.11.2011 | mrcappola

Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg,hem kendilerinin hem de oyun sektörünün gelmiş geçmiş en büyük ilk gün sevkiyatını gerçekleştirdiğini açıkladı.Pazartesi gecesi 13.000 perakendecinin önünde 1,5 milyon kişi sıraya girdi.

Ingiltere’deki toptancıların da oyunun ön sipariş rekoru kırdığını belirtirken,aynı zamanda ilk gün sevkiyat ve ilk gün satış hasılatı açısından da oyun sektöründe rekor kırdı.

İlk 24 saat içerisinde 9.3 milyon adet satan Modern Warfare 3, sadece Xbox 360 için 5 milyon adet satarak,bu platform için ilk günde en çok satan oyun ünvanını alarak yeni bir rekora imza attı.PS3 satışlarının da 3 milyon civarlarında olduğu oyunun geriye kalan kısmında PC ve Wii satışları yer alıyor.



Popüler Haberler


DÜNYA DEVİ MICROSOFT, REDFALL’U TERK EDİYOR!


CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt hayranları için müjdeli bir haber paylaştı!


DÜNYA DEVİ MICROSOFT, BETHESDA’DA BÜYÜK KAPANMALAR YAPIYOR!


PlayStation Plus üyeleri için heyecan verici bir haberimiz var!