-->
Modern Warfare 3’ün 5 Günlük Hasılatı?

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün ilk 5 günlük toplam hasılatı 775 milyon dolar olarak açıklandı.Yine Call of Duty serilerinden Modern Warfare 2 aynı zaman diliminde 550 milyon dolar ve Call of Duty: Black Ops 650 milyon dolar hasılata sahipti.Activision’un açıklamasına göre tüm Call of Duty serisi toplamda 6 milyar dolarlık satış elde etti. Açıklanan bir diğer […]

18.11.2011 | mrcappola

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün ilk 5 günlük toplam hasılatı 775 milyon dolar olarak açıklandı.Yine Call of Duty serilerinden Modern Warfare 2 aynı zaman diliminde 550 milyon dolar ve Call of Duty: Black Ops 650 milyon dolar hasılata sahipti.Activision’un açıklamasına göre tüm Call of Duty serisi toplamda 6 milyar dolarlık satış elde etti.

Açıklanan bir diğer bilgi ise 8 Kasım tarihinde oyunu online olarak 3.3 milyon kişi oynamış ve bu rakam Call of Duty: Black Ops’da 2.6 milyon oyuncuymuş.Saat bazında da Modern Warfare 3 ,7 milyar saat oynanırken, Black Ops çıkış gününde 5.9 milyar saat oynanmış.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!