-->
Modern Warfare 3’ün 5 Günlük Hasılatı?

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün ilk 5 günlük toplam hasılatı 775 milyon dolar olarak açıklandı.Yine Call of Duty serilerinden Modern Warfare 2 aynı zaman diliminde 550 milyon dolar ve Call of Duty: Black Ops 650 milyon dolar hasılata sahipti.Activision’un açıklamasına göre tüm Call of Duty serisi toplamda 6 milyar dolarlık satış elde etti. Açıklanan bir diğer […]

18.11.2011 | mrcappola

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün ilk 5 günlük toplam hasılatı 775 milyon dolar olarak açıklandı.Yine Call of Duty serilerinden Modern Warfare 2 aynı zaman diliminde 550 milyon dolar ve Call of Duty: Black Ops 650 milyon dolar hasılata sahipti.Activision’un açıklamasına göre tüm Call of Duty serisi toplamda 6 milyar dolarlık satış elde etti.

Açıklanan bir diğer bilgi ise 8 Kasım tarihinde oyunu online olarak 3.3 milyon kişi oynamış ve bu rakam Call of Duty: Black Ops’da 2.6 milyon oyuncuymuş.Saat bazında da Modern Warfare 3 ,7 milyar saat oynanırken, Black Ops çıkış gününde 5.9 milyar saat oynanmış.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!