-->
Max Payne 3 İçin Türkçe Altyazılı Teknik Detay Videosu

GTA, Red Dead Redemption ve L.A. Noire gibi çığır açan oyunların yayımcısı Rockstar, geliştirdikleri Max Payne 3 oyunu ile ilgili teknik detayları anlatan video serisinin ilk filmini yayınladı. Aral tarafından tamamen Türkçeye çevrilen ve oyunla ilgili çarpıcı özelliklerin anlatıldığı teknik detay videosu, 8 yıllık bekleyişin sona ereceğinin sinyallerini verdi. Tasarım ve Teknoloji Video Serisi, oyundaki […]

21.11.2011 | ulasufuk

GTA, Red Dead Redemption ve L.A. Noire gibi çığır açan oyunların yayımcısı Rockstar, geliştirdikleri Max Payne 3 oyunu ile ilgili teknik detayları anlatan video serisinin ilk filmini yayınladı. Aral tarafından tamamen Türkçeye çevrilen ve oyunla ilgili çarpıcı özelliklerin anlatıldığı teknik detay videosu, 8 yıllık bekleyişin sona ereceğinin sinyallerini verdi.

Tasarım ve Teknoloji Video Serisi, oyundaki etkileyici aksiyon içeriğine katkıda bulunan nişan alma mekanikleri, hareket ve animasyonlar, düşman yapay zekası ve diğer teknik tasarım yeniliklerine yakından bakmanızı sağlayacak.

Max Payne serisinin ilk oyunu 23 Haziran 2001 tarihinde çıkış yapmış ve Bullet Time adı verilen oyun içi zamanı yavaşlatma tekniğini ilk kullanan oyun olarak büyük dikkat çekmişti. 2003 yılında çıkan serinin ikinci oyununu takiben 8 yıl aradan sonra Max Payne 3 2012 yılının Mart ayında raflarda yerini alacak.

Videoyu Türkçe altyazılı olarak buradan izleyebilirsiniz:

 

Max Payne 3 Tasarım ve Teknoloji Trailerı… cemerel



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!