-->
L.A. Noire Yaratıcısının Yeni Oyunu “Whore of the Orient”!

L.A. Noire’in yazarı ve yönetmeni olan Brendan McNamara’nın yeni oyununun ismi açıklandı. Whore of the Orient ismindeki oyunla ilgili yirminci yüzyılın büyük anlatılmamış hikayelerinden biri olarak nitelendiren ve daha fazla bilgi vermeyen Brendan McNamara yeni oyunu için George Miller’in stüdyosu ile el sıkışmış. Brendan McNamara oyun ile ilgili olarak,L.A.Noire’yi sevdiyseniz,bu oyunu ondan daha fazla seveceksiniz açıklamasında […]

29.11.2011 | mrcappola

L.A. Noire’in yazarı ve yönetmeni olan Brendan McNamara’nın yeni oyununun ismi açıklandı.

Whore of the Orient ismindeki oyunla ilgili yirminci yüzyılın büyük anlatılmamış hikayelerinden biri olarak nitelendiren ve daha fazla bilgi vermeyen Brendan McNamara yeni oyunu için George Miller’in stüdyosu ile el sıkışmış.

Brendan McNamara oyun ile ilgili olarak,L.A.Noire’yi sevdiyseniz,bu oyunu ondan daha fazla seveceksiniz açıklamasında bulunmuş. Brendan McNamara iddialı sözleriyle dikkat çekerken, bakalım ortaya nasıl bir oyun çıkaracak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!