-->
Futbol Sezonunun En Büyük Transferi – Messi EA Sports’ta!

Dünyanın En İyi Futbolcusu, Dünyanın En Çok Satan Spor Oyunu Serisine Katılıyor Messi İlk Olarak 2012 Mart Ayında Çıkacak Olan FIFA Street’in Kapağında Yer Alacak Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) bugün EA SPORTS™’un dünyanın en büyük futbolcusu, Barcelona ve Arjantin’in süper yıldızı Lionel Messi ile EA SPORTS FIFA serisinin yüzü olması için çok yıllık bir […]

24.11.2011 | ulasufuk

Dünyanın En İyi Futbolcusu, Dünyanın En Çok Satan Spor Oyunu Serisine Katılıyor

Messi İlk Olarak 2012 Mart Ayında Çıkacak Olan FIFA Street’in Kapağında Yer Alacak

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) bugün EA SPORTS™’un dünyanın en büyük futbolcusu, Barcelona ve Arjantin’in süper yıldızı Lionel Messi ile EA SPORTS FIFA serisinin yüzü olması için çok yıllık bir anlaşma yapıldığını duyurdu. Bu futbol sezonunun en büyük transferinde, 2010 FIFA Ballon d’Or ödüllü Messi, ilk olarak 2012 Mart ayında çıkacak olan FIFA Street’in kapağını süsleyecek.

Dünyanın en çok satan spor oyunu ve dünyanın en iyi futbolcusunu bir araya getirdiklerini dile getiren EA SPORTS’un Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Matt Bilbey, “FIFA serimiz dünyanın en çok satan spor oyunu serisi, Lionel Messi de dünyanın en iyi futbolcusu; yani bu süperstarlar arasında yapılan gerçek bir ortaklık. Dünyanın en iyi ve en heyecan verici futbolcusu olan Messi, EA SPORTS’un önümüzdeki yıllarda dünya çapındaki liderliğini devam ettirmesine yardımcı olacak” diye konuştu.

Dünyanın en iyi futbol oyunlarını yapan ekibin bir parçası olmak ve o büyük EA SPORTS ismiyle birlikte anılmak istediğini belirten Messi, “EA SPORTS benim yaratıcılık, mükemmellik ve sosyal sorumluluk alanlarındaki vizyonumu paylaşan bir marka” dedi.

FC Barcelona’da forma giyen Messi dünyanın en iyi futbolcusu olarak prestijli 2010 FIFA Ballon d’Or ödülünü kazandı, son üç yıldır UEFA Şampiyonlar Liginin gol kralı oldu, üç kez La Liga’da Yılın Futbolcusu seçildi ve 2011 FIFA Ballon d’Or’un da adayları arasında yer alıyor. Henüz 24 yaşında olan Messi katıldığı turnuvalarda 200’ün üzerinde gol attı ve şu anda Barcelona’nın tüm zamanları kapsayan golcüler listesinde ikinci sırada bulunuyor. Bu sezon katıldığı turnuvalardaki 29 maçta 27 golü, 14 de gol pası var.

Bu çok yönlü ortaklık ile Messi, EA SPORTS Futbol Elçisi oluyor. Messi oyun kutularında yer alarak pazarlama ve reklam kampanyalarının ana yüzü olacak ve FIFA serisi için dünyanın dört bir yanında yapılacak sosyal medya aktivitelerinde yer alacak. EA SPORTS ayrıca dünya çocuklarını sosyal, eğitim ve sağlık alanlarında destekleyen Leo Messi Vakfı ile de birlikte çalışacak.

19. yaşına basan EA SPORTS FIFA serisinin en yeni oyunu olan FIFA 12 ilk beş günde 3.2 milyon kopya satarak spor video oyunları tarihinin en büyük açılış rekorunu kırmıştı.
EA SPORTS™ çok satan video oyun serileri, ödüllü interaktif teknolojileri, küresel video oyun yarışmaları ve yenilikçi dijital deneyimleri ile dünyanın önde gelen spor eğlencesi markalarından biridir. EA SPORTS aralarında Madden NFL football, FIFA Soccer, NHL® hockey, NBA JAM basketball, NCAA® Football, Fight Night boxing, EA SPORTS MMA, Tiger Woods PGA TOUR® golf, ve EA SPORTS Active’in de bulunduğu spor simülasyonu video oyunları ile oyunculara gerçek spor hissini yaşatmaktadır. Haberler, video, günlükler, forumlar, oyun uygulamaları dahil olmak üzere EA SPORTS hakkında daha fazla bilgi almak için www.easports.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Messi’nin ekran görüntülerine ve yeteneklerinin sergilendiği FIFA Street videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/FIFA Street – EA SPORTS -messi.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/FIFASTREET_Messi_StreetGear_RioVista.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!