-->
Final Fantasy XIII-2 Ön Siparişe Hazır!

Final Fantasy XIII-2 artık ön siparişe hazır.Ön sipariş veren oyuncular oyunun yanı sıra indirilebilir içerik paketi, 3 adet resim kartı, Final Fantasy XIII – Episode i Novella ve Metal Case’e sahip olacaklar. Ayrıca Final Fantasy XIII-2 için Crystal Edition ve Limited Collector’s Edition paketleri de ön sipariş verilmeye hazır durumda. Crystal Edition’ın içinde,yalnız bu pakete […]

06.11.2011 | mrcappola

Final Fantasy XIII-2 artık ön siparişe hazır.Ön sipariş veren oyuncular oyunun yanı sıra indirilebilir içerik paketi, 3 adet resim kartı, Final Fantasy XIII – Episode i Novella ve Metal Case’e sahip olacaklar.

Ayrıca Final Fantasy XIII-2 için Crystal Edition ve Limited Collector’s Edition paketleri de ön sipariş verilmeye hazır durumda. Crystal Edition’ın içinde,yalnız bu pakete özel ve hiçbir yerde bulamayacağınız Final Fantasy XIII-2 T-Shirt’ü, 6 adet koleksiyon kartı, Lightning karakterinin büyük bir posteri, Final Fantasy XIII-2’nin çizimlerini ve arkasındaki sanatı anlatan bir Art Book ve Özel kapaklı 4 Disk’lik Final Fantasy XIII-2 Orjinal Soundtrack yer alacak.

Limited Collector’s Edition’ın içinde de,yine Final Fantasy XIII-2’nin sanatını anlatan bir Art Book, Lightning karakterinin büyük bir posteri, 6 adet koleksiyon kartı ve Müzisyenlerin özel seçtikleri Final Fantasy XIII-2’den müzikler bulunacak.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!