-->
F1 2011 PS Vita’nın Çıkış Oyunlarından Biri Olacak!

Codemasters® bugün F1 2011’in 22 Şubat 2012’de çıkacak olan PlayStation® Vita’nın çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.Codemasters ayrıca aralarında Monaco, Melbourne ve Silverstone’un da bulunduğu ünlü pistlerin taşınabilir konsol için nasıl aslına uygun biçimde yaratıldığını gösteren bir de video yayınladı. FORMULA ONE™ yıldızlarını tampon tampona yarışırken gösteren oyun görüntüleri de içeren fragmanı www.facebook.com/formula1game adresinden veya aşağıdan […]

16.11.2011 | mrcappola

Codemasters® bugün F1 2011’in 22 Şubat 2012’de çıkacak olan PlayStation® Vita’nın çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.Codemasters ayrıca aralarında Monaco, Melbourne ve Silverstone’un da bulunduğu ünlü pistlerin taşınabilir konsol için nasıl aslına uygun biçimde yaratıldığını gösteren bir de video yayınladı. FORMULA ONE™ yıldızlarını tampon tampona yarışırken gösteren oyun görüntüleri de içeren fragmanı www.facebook.com/formula1game adresinden veya aşağıdan izleyebilirsiniz.

PlayStation Vita için F1 2011, bu taşınabilir konsolda FORMULA ONE keyfini yaşatmak için özel olarak tasarlandı ve 2011 FIA FORMULA ONE DÜNYA Şampiyonası’ndaki tüm resmi takım, pilot ve pistleri içeriyor. Oyuncular motor sporları dünyasının zirvesine çıkmak için antrenman ve sıralama turları da dahil olmak üzere eksiksiz bir sezonu oynayabilecek, istedikleri GRAND PRIX™ yarışlarına katılabilecek veya Zamana Karşı modda yarışabilecekler. Yeni ve geliştirilmiş Mücadele modunda oyuncular kontrol noktalarından ve kapılardan geçmek, çeşitli zorlukları aşmak gibi birçok görev içeren yarışlara katılabilecekler.

Oyuncular ayrıca çeşitli çokluoyuncu modlarında da mücadele edebilecekler. Dört kişilik GRAND PRIX ile tampon tampona yarışlar yapabilecek, Zamana Karşı modunda kafa kafaya yarışabilecek veya F1 2011’in ikiye iki işbirlikli kariyer modunda bir arkadaşlarıyla takım olabilecekler. Çokluoyuncu modları online olarak ve PlayStation Vita’nın WLAN bağlantısı yoluyla oynanabilecek. Oyuncular yarış mesafelerini ayarlayarak, arabalarına ince ayarlar yaparak, sürüş yardımları ve lastik, yakıt ve hava seçenekleri arasından seçim yaparak oyunlarını kişiselleştirebilecekler.

Oyuncular ister hızlıca bir FORMULA ONE yarışı yapmak istesin, ister FIA FORMULA ONE PİLOTLAR DÜNYA ŞAMPİYONU unvanını elde etmek için kariyer oyununa başlasınlar; PlayStation Vita için F1 2011 dünyanın en hızlı sporunun tüm hayranlarına hitap edecek.

F1 2011’in PlayStation Vita versiyonu Sumo Digital ve Codemasters Birmingham işbirliği ile geliştirilmektedir ve Sony’nin yeni el konsoluyla aynı anda piyasaya çıkacaktır.

BASIN BÜLTENİ

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/F1 2011 -PS Vita oynanışvideosu.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/f1-psvita.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!