-->
Call of Duty: Elite PC İçin Ertelendi!

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Black Ops gibi oyunların online özelliklerini arttıran yeni sosyal ağ sistemi Call of Duty Elite’in PC için ertelendiğini duyurdu.Sebebi olaraksa PC’de henüz tam güvenliğin sağlanamaması gösterildi. Beachhead Studio’nun patronu Chacko Sonny konuyla ilgili yaptığı açıklamada PC’ye önem verdiklerini ve istedikleri kaliteye ulaştırabilmelerinin biraz daha zaman alacağını söyledi.Ayrıca, Chacko Sonny ,PC’nin güvensiz bir ortam […]

05.11.2011 | ulasufuk

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Black Ops gibi oyunların online özelliklerini arttıran yeni sosyal ağ sistemi Call of Duty Elite’in PC için ertelendiğini duyurdu.Sebebi olaraksa PC’de henüz tam güvenliğin sağlanamaması gösterildi.

Beachhead Studio’nun patronu Chacko Sonny konuyla ilgili yaptığı açıklamada PC’ye önem verdiklerini ve istedikleri kaliteye ulaştırabilmelerinin biraz daha zaman alacağını söyledi.Ayrıca, Chacko Sonny ,PC’nin güvensiz bir ortam olduğunu  bu yüzden adil bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.PC kullanıcıları için ücretsiz olan sistemin PC için yeni çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi verilmedi.

Oyuncu istatistikleri, puanlar ve turnuva sonuçları gibi önemli kayıtlarında takip edileceği servis PS3 ve Xbox 360 ise Modern Warfare 3 ile aynı tarih olan 8 Kasım’da piyasaya sürüklecek.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!