-->
Batman: Arkham City’e Yeni DLC’ler Geliyor!

PC çıkışını da gerçekleştiren Batman: Arkham City için yeni DLC’ler duyuruldu ve çıkış tarihi 20 Aralık olarak belirtildi. Batman: Arkham City’nin resmi Twitter sayfasından açıklanan bilgilere göre oyun için üç adet  DLC paketi gelecek.Bu DLC’ler ise daha önce sadece belli perakendecilerden alınırsa  aktif olan Iceberg Lounge ve Joker’s Carnival ile tamamen yeni bir DLC olan Batcave.DLC’lerin […]

28.11.2011 | mrcappola

PC çıkışını da gerçekleştiren Batman: Arkham City için yeni DLC’ler duyuruldu ve çıkış tarihi 20 Aralık olarak belirtildi.

Batman: Arkham City’nin resmi Twitter sayfasından açıklanan bilgilere göre oyun için üç adet  DLC paketi gelecek.Bu DLC’ler ise daha önce sadece belli perakendecilerden alınırsa  aktif olan Iceberg Lounge ve Joker’s Carnival ile tamamen yeni bir DLC olan Batcave.DLC’lerin hangi platformlarda çıkacağı ve fiyat bilgisi ise verilmedi.

Yine DLC’lerden  Batcave ile ilgili ise daha çok predator görev içereceği ve bize Joker ve Penguin’e karşı savaşacağınız yeni özel bölümler sunacağı bilgileri de mevcut.




Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!