-->
Activision,Call of Duty: Elite İçin Yeni Video Yayınladı!

Activision bugün,Call of Duty özel Sosyal Ağ / stat-izleme servisi, Call of Duty Elite için “Play Together Better”adında resmi video yayınladı. Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Black Ops gibi oyunların online özelliklerini arttıran yeni sosyal ağ sistemi tüm Call of Duty oyuncularını bir araya toplamak için tasarlandı. MW3 severlerin kendi hikayelerini paylaşabileceği,yarışlara katılıp […]

29.11.2011 | mrcappola

Activision bugün,Call of Duty özel Sosyal Ağ / stat-izleme servisi, Call of Duty Elite için “Play Together Better”adında resmi video yayınladı.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Black Ops gibi oyunların online özelliklerini arttıran yeni sosyal ağ sistemi tüm Call of Duty oyuncularını bir araya toplamak için tasarlandı.

MW3 severlerin kendi hikayelerini paylaşabileceği,yarışlara katılıp ödüller kazanacağı ve takım kurup savaşabileceği sistemde ayrıca oyuncu istatistikleri, puanlar ve turnuva sonuçları gibi önemli kayıtlarda takip edilecek.

İşte Call of Duty: Elite’in yeni videosu:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/Call of Duty ELITE – Play Together Better videosu.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/Call-of-Duty-Elite-Play-Together-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!