-->
Team Fortress 2’deki Demoman’in Figürleri!

Video oyun tabanlı aksiyon figürlerinde uzman olan NECA 2012 yılında Valve’nin oyunlarıyla ilgili aksiyon figürleri çıkartmak için çalışmalara başlamış.NECA yapım aşamasında olan bu figürleri yayınlamakta sakınca görmüyor. Yayınlanan görsellerde Team Fortress 2’deki Demoman’i görüyoruz. Portal ve Half-Life oyunlarıyla alakalı figürleride tasarladığı belirtilen NECA’nın şimdi aşağıdan Team Fortress 2 için yayınlananlara aşağıdan bakabilirsiniz:  

10.10.2011 | mrcappola

Video oyun tabanlı aksiyon figürlerinde uzman olan NECA 2012 yılında Valve’nin oyunlarıyla ilgili aksiyon figürleri çıkartmak için çalışmalara başlamış.NECA yapım aşamasında olan bu figürleri yayınlamakta sakınca görmüyor. Yayınlanan görsellerde Team Fortress 2’deki Demoman’i görüyoruz.

Portal ve Half-Life oyunlarıyla alakalı figürleride tasarladığı belirtilen NECA’nın şimdi aşağıdan Team Fortress 2 için yayınlananlara aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!