-->
Sizce FIFA 12 İlk Haftasında Ne kadar Sattı?

İncelemelerden aldığı yüksek puanlarla göz kamaştıran piyasalarda yerini almasıyla da daha önce haberimizde de yayınladığımız gibi İngiltere’nin en hızlı çıkış yapan 3.oyunu olmayı başaran FIFA 12 sizce ilk haftasında ne kadar sattı? Electronic Arts bugün yaptığı açıklamada FIFA 12’nin çıktığı ilk hafta satış rakamının 3.2 milyon olduğunu ve EA Sports tarihinin en hızlı çıkış yapan […]

05.10.2011 | mrcappola

İncelemelerden aldığı yüksek puanlarla göz kamaştıran piyasalarda yerini almasıyla da daha önce haberimizde de yayınladığımız gibi İngiltere’nin en hızlı çıkış yapan 3.oyunu olmayı başaran FIFA 12 sizce ilk haftasında ne kadar sattı?

Electronic Arts bugün yaptığı açıklamada FIFA 12’nin çıktığı ilk hafta satış rakamının 3.2 milyon olduğunu ve EA Sports tarihinin en hızlı çıkış yapan oyunu olduğunu açıkladı.

Yine EA Sports oyunlarının online seçeneklerinde 1 Ekim tarihinde toplam 10 milyon oyun oynandığı ve bunlarda 8 milyonunun FIFA 12’ye ait olduğu belirtildi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!