-->
Silent Hill: Downpour’un Ertelendiği Açıklandı!

Çıkış tarihine 1 aydan az bir zaman kala Silent Hill: Downpour’dan ertelenme haberi geldi. Yeni net çıkış tarihi açıklanmayan oyunun 2012 yılının 2.çeyreğinde yani Mart-Haziran 2012 tarihleri arasında çıkacağı belirtiliyor.Ertelenme nedeni açıklanmayan oyun Silent Hill: Downpour hayranlarını bu haberle üzeceğe benziyor.

10.10.2011 | mrcappola

Çıkış tarihine 1 aydan az bir zaman kala Silent Hill: Downpour’dan ertelenme haberi geldi.

Yeni net çıkış tarihi açıklanmayan oyunun 2012 yılının 2.çeyreğinde yani Mart-Haziran 2012 tarihleri arasında çıkacağı belirtiliyor.Ertelenme nedeni açıklanmayan oyun Silent Hill: Downpour hayranlarını bu haberle üzeceğe benziyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz