-->
Resistance 3 ve Dragon Age II DLC’leri Çıktı!

Resistance 3 ve Dragon Age II için yeni DLC paketleri çıktı. Dragon Age II için yeni hikaye içeriği‘Mark of the Assassin’,Resistance 3 için de oyunun multipalyer’ına yeni ‘skin’lerin de içinde olduğu ‘Invasion’ adında bir mod ekleyen Survival DLC paketi yayınlandı. Fiyatlarına gelince, Survival DLC paketi 3.99 dolardan, Mark of the Assassin DLC paketi ise 7.99 Sterlin ya […]

12.10.2011 | mrcappola

Resistance 3 ve Dragon Age II için yeni DLC paketleri çıktı. Dragon Age II için yeni hikaye içeriği‘Mark of the Assassin’,Resistance 3 için de oyunun multipalyer’ına yeni ‘skin’lerin de içinde olduğu ‘Invasion’ adında bir mod ekleyen Survival DLC paketi yayınlandı.

Fiyatlarına gelince, Survival DLC paketi 3.99 dolardan, Mark of the Assassin DLC paketi ise 7.99 Sterlin ya da 800 MSP olarak satışa sunuluyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!