-->
NBA 2K12’nin İlk İncelemesi IGN’den

NBA 2K serisinin bu sezonki yapımında bazı aksaklıkların olacağı açıklanmıştı fakat bu aksaklıklar çok da önemli değilmiş ki IGN, NBA 2K12’nin ilk incelemesinde oyunu “Büyüleyici” olarak tanımladı. Oyun ilk incelemesinde,önemli otoritelerden olan IGN’den 10 üzerinden 9.5 puan aldı. . İncelemeyi yayınlayan IGN editörleri oyunun sunum ve seslerine 10 puan verirken, grafikleri 8.5 puana layık görmüşler. […]

01.10.2011 | mrcappola

NBA 2K serisinin bu sezonki yapımında bazı aksaklıkların olacağı açıklanmıştı fakat bu aksaklıklar çok da önemli değilmiş ki IGN, NBA 2K12’nin ilk incelemesinde oyunu “Büyüleyici” olarak tanımladı.

Oyun ilk incelemesinde,önemli otoritelerden olan IGN’den 10 üzerinden 9.5 puan aldı. . İncelemeyi yayınlayan IGN editörleri oyunun sunum ve seslerine 10 puan verirken, grafikleri 8.5 puana layık görmüşler. Grafiğin puanlarının kırılmasındaki neden ise, karakterlerin suratlarındaki detaysızlık olmuş.

IGN’nin video incelemesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!