-->
Modern Warfare 3,Kusursuz Bir Yapım Olacak

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare 3 de,Activision tarafından yeni kurulan Sledgehammer Games de kolay olmayan önemli bir rola sahip. Sledgehammer Games’in kurucularından ve Visceral Games’in eski başkanı Glen Schofield Call of Duty: Modern Warfare 3’ü geliştirdikleri için heyecanlı ve stresli olduklarını şu sözlerle dile getirdi: “Dead Space’in ardından kendimize güvenimiz tamdı, […]

02.10.2011 | mrcappola

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare 3 de,Activision tarafından yeni kurulan Sledgehammer Games de kolay olmayan önemli bir rola sahip.

Sledgehammer Games’in kurucularından ve Visceral Games’in eski başkanı Glen Schofield Call of Duty: Modern Warfare 3’ü geliştirdikleri için heyecanlı ve stresli olduklarını şu sözlerle dile getirdi:

“Dead Space’in ardından kendimize güvenimiz tamdı, özellikle bizim (uzun) geliştirme sürecimizde. Oyunu son teslim tarihinden önce bitirebileceğimizi ve fazladan geliştirme zamanına sahip olacağımızı biliyorduk. Kendimize güven tam olarak ihtiyacımız olan şeydi. Yine de bazen bu bir (Modern Warfare 3’ü kastediyor) canavar dediğimiz zamanlar oluyor. Bu projede çok fazla stres var. Bu sizi felç eden birşey değil, ama beni strese sokan şey birilerinin beni şöyle çağırmasıdır “hey, bak Call of Duty’i batıran adam işte bu”.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!