-->
Mass Effect 3’e Multiplayer Mod Videosu!

Mass Effect 3 ile ilgili daha önceki haberlerimizde oyunda multiplayer ve co-op modu olacağını sizlerle paylaşmıştık.Şimdi de Mass Effect 3’de ‘Online Pass’sistemi kullanılacağı onaylandı.Oyunun sıfır alanlar içinden çıkacak kod ile aktif edecekken,ikinci el satın alanların ise 10 dolar daha vermeleri gerekecek. EA’nın, BioWare yapımcı ekibinden Casey Hudson ile yaptığı röportajdan, Mass Effect 3′ün multiplayer ve co-op […]

13.10.2011 | mrcappola

Mass Effect 3 ile ilgili daha önceki haberlerimizde oyunda multiplayer ve co-op modu olacağını sizlerle paylaşmıştık.Şimdi de Mass Effect 3’de ‘Online Pass’sistemi kullanılacağı onaylandı.Oyunun sıfır alanlar içinden çıkacak kod ile aktif edecekken,ikinci el satın alanların ise 10 dolar daha vermeleri gerekecek.

EA’nın, BioWare yapımcı ekibinden Casey Hudson ile yaptığı röportajdan, Mass Effect 3′ün multiplayer ve co-op modlarından çeşitli detaylar geldi. Hudson’ın söylediğine göre co-op modunda 4 kişi aynı anda oyunu oynayabileceğiz. Ayrıca Co-op modunda 6 farklı ırk olacak. ( Human (İnsan), Krogan, Asari, Drell, Salarian ve Turian)

Mass Effect 3’ün Multiplayer moduyla ilgili bir de video yayınlanırken,video da multiplayer modunun tüm öğelerini görmekteyiz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/Mass Effect 3 – Multiplayermod.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/Mass-Effect-3.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.