-->
iPhone 4S’nin Ön-Alımı İlk Gününde 1 Milyona Ulaştı!

iPhone 4S ile ilgili ilk gün ön-alım rakamları açıklandı.Yapılan açıklamaya göre iPhone 4S ilk gününde 1 milyon ön-alıma ulaştı.Aynı zamanda bu rakamın şu ana kadar çıkan herhangi bir iPhone modelinden daha fazla olduğu söyleniyor. iPhone 5 duyurusu beklenirken 4S’nin duyurulması bazı kişilerde hayal kırıklığı yaratırken,4S’ye gelen yoğun ilgide azınsanacak gibi değil.4S’nin satış rakamlarının bu kadar […]

11.10.2011 | mrcappola

iPhone 4S ile ilgili ilk gün ön-alım rakamları açıklandı.Yapılan açıklamaya göre iPhone 4S ilk gününde 1 milyon ön-alıma ulaştı.Aynı zamanda bu rakamın şu ana kadar çıkan herhangi bir iPhone modelinden daha fazla olduğu söyleniyor.

iPhone 5 duyurusu beklenirken 4S’nin duyurulması bazı kişilerde hayal kırıklığı yaratırken,4S’ye gelen yoğun ilgide azınsanacak gibi değil.4S’nin satış rakamlarının bu kadar artmasında Steve Jobs’ın vefat etmesininde büyük payı olduğu da düşünülüyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!