-->
İngiltere’de Oyun Satışları Tavan Yaptı!

UKIE/Chart-Track ve Intent Media‘nın hazırladığı raporda,İngiltere’de geçtiğimiz haftada perakende oyun satışlarında yüzde 136’lık artış olduğu kaydedilirken,yıl içerisinde de en yüksek ikinci rakam 27.7 milyon Euro değerinde satış yapıldığı kaydedildi.Daha önceki haftalarda İngiltere satışlarında en yüksek artışın yüzde 74 olduğu ve 900.000 adet oyun satılabildiği bilgileri de raporda yer alıyor. İngiltere’de oyun satışları listesinde birinci sırada […]

03.10.2011 | mrcappola

UKIE/Chart-Track ve Intent Media‘nın hazırladığı raporda,İngiltere’de geçtiğimiz haftada perakende oyun satışlarında yüzde 136’lık artış olduğu kaydedilirken,yıl içerisinde de en yüksek ikinci rakam 27.7 milyon Euro değerinde satış yapıldığı kaydedildi.Daha önceki haftalarda İngiltere satışlarında en yüksek artışın yüzde 74 olduğu ve 900.000 adet oyun satılabildiği bilgileri de raporda yer alıyor.

İngiltere’de oyun satışları listesinde birinci sırada yer alan Gears of War 3 bu rakama büyük katkıda bulunurken,ayrıca F1 2011’in çıkmasının da önemli rolü olduğu söyleniyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!