-->
Gears of War 3’e RAAM’s Shadow DLC’si Geliyor!

Gears Of War 3’ün ilk indirilebilir içeriği ile ilgili Epic Games’ten açıklamalar geldi. “RAAM’s Shadow” adındaki DLC 13 Aralık’ta çıkacak ve 3 saatlik senaryosuyla beraber yeni karakterler de oyuna eklenecek. İndirilebilir içerikte ilk Gears of War oyunundan önceki olaylar konu alınacakken, Gears of War’un çizgi romanından tanıdığımız Michael Barrick, Gears of War 2’den Tai Kaliso, Alicia […]

21.10.2011 | ulasufuk

Gears Of War 3’ün ilk indirilebilir içeriği ile ilgili Epic Games’ten açıklamalar geldi. “RAAM’s Shadow” adındaki DLC 13 Aralık’ta çıkacak ve 3 saatlik senaryosuyla beraber yeni karakterler de oyuna eklenecek.

İndirilebilir içerikte ilk Gears of War oyunundan önceki olaylar konu alınacakken, Gears of War’un çizgi romanından tanıdığımız Michael Barrick, Gears of War 2’den Tai Kaliso, Alicia Valera ,Teğmen Kim ve Gears Of War 1’den tanıdığımız General Raam yer alıyor.

“RAAM’s Shadow” içeriğinde ilave olarak 6 yeni multiplayer harita,Chocolate Weapon seti (silah seti) ve 250 oyun puanı da sizin olacak.İçeriğin fiyatı ise Xbox Live’de 1200 MS puanı veya 15 dolar olacak.

İşte bir de yayınlanan General RAAM’in portresi sizlerle!

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!