-->
Gears Of War 3 İçin İlk DLC Yolda

Microsoft’un en beğenilen Xbox360 exclusivelerinden biri olan Gears of War 3 için geliştirilen ilk DLC 1 Kasım‘da geliyor. 20 Eylül’de piyasaya çıktığı günden bu yana tüm dünyada 3 milyondan fazla satan Gears of War serisinin son oyunu yeni DLC ile dahada efektif bir yapıya kavuşacağa benziyor. Yeni DLC de 3 yeni harita, 3 yeni oynanabilir […]

04.10.2011 | omeri

Microsoft’un en beğenilen Xbox360 exclusivelerinden biri olan Gears of War 3 için geliştirilen ilk DLC 1 Kasım‘da geliyor.
20 Eylül’de piyasaya çıktığı günden bu yana tüm dünyada 3 milyondan fazla satan Gears of War serisinin son oyunu yeni DLC ile dahada efektif bir yapıya kavuşacağa benziyor. Yeni DLC de 3 yeni harita, 3 yeni oynanabilir karakter, yeni güçlendirici upgradeler ve yeni silahlar yer alacak. Yeni dlc ile birlikte Onyx Guard, Big Rig Dizy ve Bernie karakterleri ile oynama imkanı bulacağız. Ayrıca Team Plazma ve Jungle Camo adında 2 yeni silahta bizlerle buluşacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!