-->
Dead Island’ın İlk DLC’si Kasım’da!

Dead Island’ın çıkışından önce duyurulan fakat oyunda çıkan sorunlar yüzünden bu ay çıkması beklenirken çıkışı ertelenen DLC Bloodbath Arena,Kasım ayının ortalarında çıkacak. Dead Island’ın resmi Facebook hayran sayfası üzerinden yapılan açıklamada şöyle: “Dead Island’ın ilk DLC’si Bloodbath Arena’yı bekleyenler için müjdeli haberimiz var.Görünene göre Bloodbath Arena Kasım’ın ortalarına yetişecek. Gecikme için özür dileriz fakat bütün platformlarda en iyi […]

11.10.2011 | mrcappola

Dead Island’ın çıkışından önce duyurulan fakat oyunda çıkan sorunlar yüzünden bu ay çıkması beklenirken çıkışı ertelenen DLC Bloodbath Arena,Kasım ayının ortalarında çıkacak. Dead Island’ın resmi Facebook hayran sayfası üzerinden yapılan açıklamada şöyle:

“Dead Island’ın ilk DLC’si Bloodbath Arena’yı bekleyenler için müjdeli haberimiz var.Görünene göre Bloodbath Arena Kasım’ın ortalarına yetişecek. Gecikme için özür dileriz fakat bütün platformlarda en iyi Dead Island deneyimini sunmak, ilk baştaki görevimiz.”



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!