-->
Battlefield 3 Xbox 360 Sürümündeki İki Disk’in İçeriği!

Daha önceki yayınladığımız bir haberimizde Battlefield 3 oyununun Xbox 360 sürümüün 2 diskten oluşacağını sizlerle paylaşmıştık.Şimdi de bu ikin diskte ne olduğuyla ilgili bilgiler geldi. Gelen bilgilere göre,Battlefield 3’ün Xbox 360 sürümündeki bir diske tek kişilik oyun modunu,diğerine çoklu oyuncu modunu koyacak.Ayrıca bu disklerde birinde Xbox 360 kullanıcılarının sabit disklerinde yer açmalarını gerektirebilecek bir ayrıntıda gizli […]

09.10.2011 | ulasufuk

Daha önceki yayınladığımız bir haberimizde Battlefield 3 oyununun Xbox 360 sürümüün 2 diskten oluşacağını sizlerle paylaşmıştık.Şimdi de bu ikin diskte ne olduğuyla ilgili bilgiler geldi.

Gelen bilgilere göre,Battlefield 3’ün Xbox 360 sürümündeki bir diske tek kişilik oyun modunu,diğerine çoklu oyuncu modunu koyacak.Ayrıca bu disklerde birinde Xbox 360 kullanıcılarının sabit disklerinde yer açmalarını gerektirebilecek bir ayrıntıda gizli olacak.Yine gelen bilgilerde bu iki diskten birinde Yüksek çözünürlüklü kaplamalar paketi yer alacak ve oyuncular eğer isterse bu paketi yükledikleri takdir de Battlefield 3’ü oynarken kaplamaları her zaman şık görebilecekler.Sizin tercihinize kalan bu seçenekte,eğer yüklememeyi tercih ederseniz,oyun diskten stream yoluyla ekrana kaplamaları yükleyecek fakat bu da bazen kaplama aksaklıklarına sebep olabilecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!