-->
Battlefield 3 Betasına Kaç Kişi Katıldı Dersiniz?

Battlefield’ın resmi blogu üzerinden yapılan açıklamada Battlefield 3’ün 29 Eylül’de açılan açık betasına katılan kullanıcıların sayısı açıklandı. Karl Magnus Troedsson,Battlefield 3’ün açık betasına katılan kullanıcı sayısı hakkında tam bir açıklama yapmayarak ,oyunun Battlefield: Bad Company 2’nin beta katılımcılarına oranla 6 kat daha fazla olduğunu yazdı.DICE’ın daha önce yaptığı Battlefield: Bad Company 2’nin indirilme sayısının 2 […]

04.10.2011 | mrcappola

Battlefield’ın resmi blogu üzerinden yapılan açıklamada Battlefield 3’ün 29 Eylül’de açılan açık betasına katılan kullanıcıların sayısı açıklandı.

Karl Magnus Troedsson,Battlefield 3’ün açık betasına katılan kullanıcı sayısı hakkında tam bir açıklama yapmayarak ,oyunun Battlefield: Bad Company 2’nin beta katılımcılarına oranla 6 kat daha fazla olduğunu yazdı.DICE’ın daha önce yaptığı Battlefield: Bad Company 2’nin indirilme sayısının 2 milyonu geçtiği açıklamasını baz alırsak Battlefield 3’ün betasınında 12 milyon civarında bir kullanıcı sayısına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Betada çıkan sorunlara da değinen Karl Magnus Troedsson,oyunun çıkış sürümünün açık betadan iyi görüneceğini,oynanış ve grafik hatalarının da giderileceğini tekrar hatırlatarak,ayrıca yayınlanan beta sürümünün,final sürümünden çok önce yapıldığınıda yazarak sözlerini noktaladı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!