-->
Batman: Arkham City’nin DLC Fiyatları Açıklandı!

Batman: Arkham City’nin oynanabilir karakterlerinden Robin,ilk olarak Gamestop ön siparişlerine özel olarak duyurulmuştu. Gamestop’un ön sipariş içerikleri olan Robin karakteri ve özel kıyafet seçenekleri,Gamestop’un sitesinde sadece digital olarak satışa sunulurken,bu DLC’lerden Robin’i içereni 6.99 dolar,kıyafet seçeneklerini içereni de 4.99 dolar.Ayrıca DLC’lerin satış sayfasında çıkış tarihi olarak 22 Kasım gösteriliyor.

11.10.2011 | mrcappola

Batman: Arkham City’nin oynanabilir karakterlerinden Robin,ilk olarak Gamestop ön siparişlerine özel olarak duyurulmuştu.

Gamestop’un ön sipariş içerikleri olan Robin karakteri ve özel kıyafet seçenekleri,Gamestop’un sitesinde sadece digital olarak satışa sunulurken,bu DLC’lerden Robin’i içereni 6.99 dolar,kıyafet seçeneklerini içereni de 4.99 dolar.Ayrıca DLC’lerin satış sayfasında çıkış tarihi olarak 22 Kasım gösteriliyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!