-->
Batman: Arkham City’e,Game Informer Kaç Puan Verdi Dersiniz?

21 Ekim’de PC,PS3,Xbox 360ve Wii U için piyasalardaki yerini alacak Batman: Arkham City’ye yeni inceleme puanı Game Informer’dan geldi. Daha önce sizlerle de paylaştığımız iki oyun otoritesinden aldığı yüksek notlarla göz kamaştıran oyun şimdi de dünyanın en büyük oyun dergisi Game Informer’dan 10 üzerinden 10 aldı. Derginin en çok beğendiği ve hayranlık duyduğu bölüm ise,müze […]

12.10.2011 | mrcappola

21 Ekim’de PC,PS3,Xbox 360ve Wii U için piyasalardaki yerini alacak Batman: Arkham City’ye yeni inceleme puanı Game Informer’dan geldi.

Daha önce sizlerle de paylaştığımız iki oyun otoritesinden aldığı yüksek notlarla göz kamaştıran oyun şimdi de dünyanın en büyük oyun dergisi Game Informer’dan 10 üzerinden 10 aldı.

Derginin en çok beğendiği ve hayranlık duyduğu bölüm ise,müze bölümü olmuş.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!