-->
Assassin’s Creed’in “Ezio’su” Soul Calibur V’te!

Assassin’s Creed’in suikastçısı Ezio Auditore’nin,Soul Calibur V’te de yer alacağı söylentileri yayılmıştı ki bu aşağıda da göreceğiniz video ile doğrulandı. Oyunun yapımcısı Hitsuhiro Tagu’da, Ezio’nun tarihsel bir karakter olması dolayısı ile Soul Calibur’a uygun olduğunu belirtti. Ocak 2012’de PS3 ve Xbox 360 için çıkacak oyunun Namco Bandai tarafından yayınlanan videosu sizlerle:   Get More: GameTrailers.com, Soul […]

21.10.2011 | mrcappola

Assassin’s Creed’in suikastçısı Ezio Auditore’nin,Soul Calibur V’te de yer alacağı söylentileri yayılmıştı ki bu aşağıda da göreceğiniz video ile doğrulandı.

Oyunun yapımcısı Hitsuhiro Tagu’da, Ezio’nun tarihsel bir karakter olması dolayısı ile Soul Calibur’a uygun olduğunu belirtti.

Ocak 2012’de PS3 ve Xbox 360 için çıkacak oyunun Namco Bandai tarafından yayınlanan videosu sizlerle:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.