-->
Xbox 360’ın Yeni Dashboard’u Ne Zaman Geliyor?

PayPal tarafından kullanıcılarına Xbox Live hakkında gönderilen bir email, yeni Dashboard güncellemesinin 15 Kasım’da olacağını gösterdi.Microsoft’tan konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken,yine gelen haberler de bu güncellemeyle Xbox 360’daki PayPal servisinin daha interaktif  hale geleceği de rapor ediliyor. Bunun dışında yeni güncellemenin getireceği en büyük yenilik Kinect  ile birlikte devreye girecek kapsamlı ses kontrolü olacak. […]

30.09.2011 | mrcappola

PayPal tarafından kullanıcılarına Xbox Live hakkında gönderilen bir email, yeni Dashboard güncellemesinin 15 Kasım’da olacağını gösterdi.Microsoft’tan konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken,yine gelen haberler de bu güncellemeyle Xbox 360’daki PayPal servisinin daha interaktif  hale geleceği de rapor ediliyor.

Bunun dışında yeni güncellemenin getireceği en büyük yenilik Kinect  ile birlikte devreye girecek kapsamlı ses kontrolü olacak. Bing arama motoru ile bütünleşecek olan Dashboard’da aklımıza takılan her şeyi sesimizle arayabilecek ve ulaşmak istediklerimize daha hızlı erişeceğiz.Yine menü navigasyonunda da büyük rahatlık sağlayacak yeni Dashboard, Kinect’i olmayanları da satın almaya yönlendirecek gibi görünüyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!