-->
Worms: Ultimate Mayhem’in Çıkış Tarihi Açıklandı

Worms: Ultimate Mayhem’in PC ve Xbox 360 için çıkış tarihi 28 Eylül olarak açıklandı.PS3 versiyonunun ise 2011 sonunda piyasalarda olacağı belirtiliyor. Xbox Live Arcade üzerinden oyunu satın almak isterseniz 1200 Microsoft Puanı vermeniz gerekecek. PC sahipleri ise Steam üzerinden 13.50$’a satın alabilirler. Worms: Ultimate Mayhem, Worms 3D ve Worms 4: Mayhem’in birleşiminden oluşuyor.Yeni tek kişilik […]

23.09.2011 | mrcappola

Worms: Ultimate Mayhem’in PC ve Xbox 360 için çıkış tarihi 28 Eylül olarak açıklandı.PS3 versiyonunun ise 2011 sonunda piyasalarda olacağı belirtiliyor.

Xbox Live Arcade üzerinden oyunu satın almak isterseniz 1200 Microsoft Puanı vermeniz gerekecek. PC sahipleri ise Steam üzerinden 13.50$’a satın alabilirler.

Worms: Ultimate Mayhem, Worms 3D ve Worms 4: Mayhem’in birleşiminden oluşuyor.Yeni tek kişilik görevler, bulmacalar ve kişiselleştirme özellikleri ile keyifli vakit geçireceksiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!