-->
World of Warplanes’den Taze Ekran Görüntüleri

World of Warplanes’in yeni ekran görüntüleri yayınlandı.1930-1950 yılları arasında üretilen uçakları gökyüzüne taşıyacağımız oyun free-to play olacak. Ancak size savaşı kazandırmasa da bazı kolaylık getirecek yenilikleri Wargaming.net’den satın alabileceksiniz. Çıkış tarihi henüz açıklanmayan oyun II. Dünya savaşını sadece kara değil diğer cephelerini de görmek isteyenlerin ilgisini çekecek.Şimdi harika ekran görsellerine bakmaya ne dersiniz:     […]

19.09.2011 | mrcappola

World of Warplanes’in yeni ekran görüntüleri yayınlandı.1930-1950 yılları arasında üretilen uçakları gökyüzüne taşıyacağımız oyun free-to play olacak. Ancak size savaşı kazandırmasa da bazı kolaylık getirecek yenilikleri Wargaming.net’den satın alabileceksiniz.

Çıkış tarihi henüz açıklanmayan oyun II. Dünya savaşını sadece kara değil diğer cephelerini de görmek isteyenlerin ilgisini çekecek.Şimdi harika ekran görsellerine bakmaya ne dersiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!