-->
The Elder Scrolls V: Skyrim İçin MMO Planı Yok

RPG’lerin MMO türüne geçiş yaptığına daha önce bir çok oyunda şahit olmuştuk.Son örnek ise Bioware’in merakla beklenen oyunu Star Wars: The Old Republic oldu.The Elder Scrolls’un yapımcısı Bethesda,bu konu hakkında ne düşündüğünü dile getirdi. PAX fuarında Joystiq’e konuşan Bethesda’dan Todd Howard, Elder Scrolls serisi için herhangi bir MMO planlarının olmadığını açıkladı ve nedeni olarak ise bu tip oyunları daha […]

02.09.2011 | mrcappola

RPG’lerin MMO türüne geçiş yaptığına daha önce bir çok oyunda şahit olmuştuk.Son örnek ise Bioware’in merakla beklenen oyunu Star Wars: The Old Republic oldu.The Elder Scrolls’un yapımcısı Bethesda,bu konu hakkında ne düşündüğünü dile getirdi.

PAX fuarında Joystiq’e konuşan Bethesda’dan Todd Howard, Elder Scrolls serisi için herhangi bir MMO planlarının olmadığını açıkladı ve nedeni olarak ise bu tip oyunları daha çok sevdiğini,MMO oyun yapmanın farklı beceri istediğini,yapana saygı duydukların,takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

Ayrıca serinin bazı hayranlarınında MMO istediğini ancak kendileri TES için bir MMO çıkardıkları takdirde oyunun verdiği heyecan ve zevkin değişeceği kanısındalar.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!