-->
TES V: Skyrim’e ESRB’den Yaş Sınırı

Kuzey Amerika’nın derecelendirme kuruluşu ESRB, The Elder Scrolls V’i oynayarak oyun için kararını verdi. Skyrim, Mature derecesiyle sadece yetişkinlere uygun görüldü. Açıklamalara bakılırsa Skyrim’de bolca kan, aşırı şiddet, cinsel içerikler ve alkol kullanımı bulunan oyunda içki yarışmasına katılabileceğiniz ve “tecavüz” kelimesini içeren diyaloglar sarf edebileceğiniz belirtilmiş. Bir başka karakter ile iddia tarzında içki içme yarışmasına […]

20.09.2011 | ulasufuk

Kuzey Amerika’nın derecelendirme kuruluşu ESRB, The Elder Scrolls V’i oynayarak oyun için kararını verdi. Skyrim, Mature derecesiyle sadece yetişkinlere uygun görüldü.

Açıklamalara bakılırsa Skyrim’de bolca kan, aşırı şiddet, cinsel içerikler ve alkol kullanımı bulunan oyunda içki yarışmasına katılabileceğiniz ve “tecavüz” kelimesini içeren diyaloglar sarf edebileceğiniz belirtilmiş. Bir başka karakter ile iddia tarzında içki içme yarışmasına katılmanız sonucunda sarhoş olup konuşmalarınız bozulmaya başlayabiliyormuş.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.