-->
Telefonunuzu PS Vita Gibi Kullanın!

İnternette ortaya çıkan bir konsept tasarımda akıllı telefonlara PlayStation Vita kontrolleri sağlamak düşünülmüş ve bununla ilgili bazı tasarım fotoğrafları yayınlanmış. PlayStation Vita’nın sol ve sağ parçaları birleştirilerek yani kontrolleri alınarak küçük bir aparat haline getirilmiş ve kullanacağınız zaman bu aparatı genişletip ve ortasına da akıllı telefonunuzu yerleştiriyorsunuz.Daha sonra ise PlayStation Vita görünümünde yeni bir taşınabilir cihazınız […]

28.09.2011 | mrcappola

İnternette ortaya çıkan bir konsept tasarımda akıllı telefonlara PlayStation Vita kontrolleri sağlamak düşünülmüş ve bununla ilgili bazı tasarım fotoğrafları yayınlanmış.

PlayStation Vita’nın sol ve sağ parçaları birleştirilerek yani kontrolleri alınarak küçük bir aparat haline getirilmiş ve kullanacağınız zaman bu aparatı genişletip ve ortasına da akıllı telefonunuzu yerleştiriyorsunuz.Daha sonra ise PlayStation Vita görünümünde yeni bir taşınabilir cihazınız oluyor.

Bu fikir şu anda bir hayal ürünü ,fakat herhangi bir akıllı telefonu taşınabilir konsol haline getiren aksesuar iControlPad taşınabilir konsolların tüm rahatlığını ve kontrollerini sunuyor aklınızda bulunsun.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!