-->
Tekken Hybrid: Limited Collection’ın İçeriği

Gamestop, yakında çıkışını yapacak olan Tekken Hybrid ile ilgili çok özel bir listeleme yaptı. Tekken Hybrid: Limited Collection’ı normal sürümünden 20 dolar fazla 59.99 dolara satıldığı duyulan bu özel sürüm oyunun Gamestop içeriğini de listelemiş. – Tekken Tag Tournament HD – Tekken Blood Vengeance 3D The Movie – Tekken Tag Tournament 2 Prologue – Tekken Hybrid ile […]

18.09.2011 | mrcappola

Gamestop, yakında çıkışını yapacak olan Tekken Hybrid ile ilgili çok özel bir listeleme yaptı.

Tekken Hybrid: Limited Collection’ı normal sürümünden 20 dolar fazla 59.99 dolara satıldığı duyulan bu özel sürüm oyunun Gamestop içeriğini de listelemiş.

– Tekken Tag Tournament HD

– Tekken Blood Vengeance 3D The Movie

– Tekken Tag Tournament 2 Prologue

– Tekken Hybrid ile ilgili sanatsal çalışma kitabı, Tekken Blood Vengeance’ın üretim sırları ile ilgili bilgiler ve karakter renderlemelerinin bulunduğu bir kitap. 

– Tekken Tag HD ve Tekken Tag 2’nin en favori parçalarının içinde bulunduğu 2 müzik CD’si

– PSN Home içeriği: Tekken temalı kostümler ve aksesuarlar

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!