-->
Tekken 3D: Prime Edition için Müthiş Bir Video Geldi

Tekken serisini 3DS ekranlarına taşıyan Namco Bandai,Tekken 3D: Prime Edition’ı duyurmuştu.Bu paketin tanıtımı için de Tekken serisinin yapımcısı Katsuhiro Harada ve yakın arkadaşı Street Fighter’ın yapımcısı Yoshinori Ono eğlenceli bir video hazırlamış. Bu arada 3D Prime Edition’ın içinde 3DS’e özel olarak hazırlanan bir Tekken oyununun yanı sıra Tekken: Blood Vengeance adlı 3D film de bulunacak. Tekken: […]

16.09.2011 | mrcappola

Tekken serisini 3DS ekranlarına taşıyan Namco Bandai,Tekken 3D: Prime Edition’ı duyurmuştu.Bu paketin tanıtımı için de Tekken serisinin yapımcısı Katsuhiro Harada ve yakın arkadaşı Street Fighter’ın yapımcısı Yoshinori Ono eğlenceli bir video hazırlamış.

Bu arada 3D Prime Edition’ın içinde 3DS’e özel olarak hazırlanan bir Tekken oyununun yanı sıra Tekken: Blood Vengeance adlı 3D film de bulunacak.

Tekken: Blood Vengeance’ten sahneler ve 3DS’e gelecek oyundan oynanış görüntüleri de içeren videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/TEKKEN 3D PRIME EDITION-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/tekken_3d_prime_3ds-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!