-->
Steam,Football Manager 2012 için Şart!

Football Manager 2012’nin PC sürümünü kutulu olarak satın almış olsanız da oynamak için Steam üyeliğine sahip olmanız ve tek seferlik internet bağlantınızın olması gerekiyor. Steam ile oyunu aktive ettikten sonra Steam’i Offline moda sokarak internet bağlantısı olmadan oyununuza devam edebilirsiniz. Sports Interactive’in forumlarında konuyla ilgili hayranlardan tepkiler yağarken,isyan eden bazı oyuncular bu nedenle oyunu almayacağını […]

27.09.2011 | mrcappola

Football Manager 2012’nin PC sürümünü kutulu olarak satın almış olsanız da oynamak için Steam üyeliğine sahip olmanız ve tek seferlik internet bağlantınızın olması gerekiyor. Steam ile oyunu aktive ettikten sonra Steam’i Offline moda sokarak internet bağlantısı olmadan oyununuza devam edebilirsiniz.

Sports Interactive’in forumlarında konuyla ilgili hayranlardan tepkiler yağarken,isyan eden bazı oyuncular bu nedenle oyunu almayacağını belirttiler. Sega ise kararın korsanı engellemek amaçlı bir hareket olduğunu açıkladı ve : “Eğer Football Manager 2012’yi korsan olarak kullanan oyuncuların sadece çeyreğinin oyunu almasını sağlarsak, toplam satışımızı ikiye katlıyoruz!” şeklindeki etkileyici sözüyle durumu özetledi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!