-->
Skyrim’in Seslendirmen Kadrosu Açıklandı

Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim’in seslendirmen kadrosunu yayınladı ve bir çok ünlü dizi ve filmde gördüğümüz ünlü oyuncuların içinde bulunduğu liste çok konuşulacak. Pixar’ın harika animasyon filmlerinden Up da karşımıza kötü ve yaşlı biri olarak çıkan Charlez Muntz’un seslendirmeni Christopher Plummer ,Skyrim’in en yüksek dağında izole bir yaşam süren filozof bir keşişi canlandıracakmış.Arngeir adındaki bu keşiş […]

27.09.2011 | mrcappola

Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim’in seslendirmen kadrosunu yayınladı ve bir çok ünlü dizi ve filmde gördüğümüz ünlü oyuncuların içinde bulunduğu liste çok konuşulacak.

Pixar’ın harika animasyon filmlerinden Up da karşımıza kötü ve yaşlı biri olarak çıkan Charlez Muntz’un seslendirmeni Christopher Plummer ,Skyrim’in en yüksek dağında izole bir yaşam süren filozof bir keşişi canlandıracakmış.Arngeir adındaki bu keşiş ile yolunuz oyunun bir yerlerinde kesişecek.Yine önce Minority Report, The Exorcist gibi filmlerde karşımıza çıkan aktör Max Von Sydow, Blades adlı gizili bir örgütün ajanı olarak karşımıza çıkacak.Hayatını saklanarak sürdüren bu ajan, devasa ejderha Aldium’u alt etmeyi takıntı hâline getirmiş durumda ve size bu epik şeytan ile nasıl başa çıkabileceğinizin yollarını gösterecek. Bunu yaparken size bir diğer Blade üyesi de yardımcı olacak. Bu yardımcıyı seslendiren ise Bourne Ultimatum’un yıldızı Joan Allen olacak. Daha önce 70’lerin dizisinde boy gösteren Lynda Carter ise, karşımıza Gormlaith Golden-Hilt adında çok uzun zamanlardır kendisini ejderhalarla olan savaşmaya adayan bir savaşçıyı canlandıracak.Gormlaith aynı zamanda Nord sınıfında.

Skyrim’in Selendirme Kadrosu için onaylanan diğer aktörler ise şöyle:

Michael Hogan (“Battlestar Galactica”): İmparatorluk Generali Tullius’ü canlandıracak. Stormcloak isyanlarını ortadan kaldırmayla sorumlu.

Vladimir Kulich (“The 13th Warrior,” “Smoking Aces”):Hogan’ın en büyük düşmanı Ulfric Stormcloak’ı canlandırıyor. Stormcloak adlı isyancı örgütün lideri ve Skyrim’i İmparatorluktan kurtarıp özgür bir hâle kavuşturmayı amaçlıyor.

Claudia Christian (“Babylon 5”): General Tullius’un sağ kolu Legate Rikke’yi canlandıracak. Devletine bağlı ve Skyrim’in imparatorluğa bağlı kalmak zorunda olduğuna inanıyor.

Diane Louise Salinger (“Carnivale”), Renee Victor (“Weeds”), ve Saturday Night Live-alum George Coe (“Transformers: Dark of the Moon”): Oyunda en fazla seslendirme işi üzerine düşen oyuncu. 70’den fazla karakteri canlandırırken toplamda 600,000 satır diyaloğu seslendirmek ile görevli.

11 Kasım’da piyasalardaki yerini alacak Skyrim,seslendirmen kadrosuyla da daha iddialı geliyor.



Popüler Haberler


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun