-->
Robert Bowling: “CoD’nin Satış Rakamlarıyla İlgilenmiyoruz.”

Infinity Ward’un sözcüsü Robert Bowling, Sydney’de düzenlenen Call of Duty: Modern Warfare 3 etkinliğinde Infinity Ward’un ya da Sledgehammer’ın satış rakamlarıyla,rekabetle ya da birini yenmeyle ilgilenmediklerini,tamamen oynamaktan keyif alacakları,gurur duydukları ve hayranlarının oynayacağı bir oyun yapmaya yöneldiklerini dile getirdi. Ayrıca ha üç kişi,ha otuz milyon kişi oynanmış farketmeyeceğini sözlerine ekleyen Robert Bowling,eğer o 3 kişi […]

20.09.2011 | mrcappola

Infinity Ward’un sözcüsü Robert Bowling, Sydney’de düzenlenen Call of Duty: Modern Warfare 3 etkinliğinde Infinity Ward’un ya da Sledgehammer’ın satış rakamlarıyla,rekabetle ya da birini yenmeyle ilgilenmediklerini,tamamen oynamaktan keyif alacakları,gurur duydukları ve hayranlarının oynayacağı bir oyun yapmaya yöneldiklerini dile getirdi.

Ayrıca ha üç kişi,ha otuz milyon kişi oynanmış farketmeyeceğini sözlerine ekleyen Robert Bowling,eğer o 3 kişi oynarken keyif alıyorsa kendilerinin görevi yerine getirmekten mutlu olacaklarını söyledi.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.