-->
Ridge Racer Vita’nın İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Ridge Racer hemen hemen her konsolun çıkış oyunları arasında bulunuyor ve birkaç ay önce taşınabilir oyun konsollarından Playstation Vita’ya da çıkacağını Namco Bandai duyurmuştu. Ken Kutaragi’nin Ceo’su olduğu %51 hissesi Namco Bandai’de, %49 hissesi ise Sony’de olan Cellius tarafından geliştirilen Ridge Racer Vita’nın ilk ekran görüntüleri yayınlandı. İşte o görüntüler:      

23.09.2011 | mrcappola

Ridge Racer hemen hemen her konsolun çıkış oyunları arasında bulunuyor ve birkaç ay önce taşınabilir oyun konsollarından Playstation Vita’ya da çıkacağını Namco Bandai duyurmuştu.

Ken Kutaragi’nin Ceo’su olduğu %51 hissesi Namco Bandai’de, %49 hissesi ise Sony’de olan Cellius tarafından geliştirilen Ridge Racer Vita’nın ilk ekran görüntüleri yayınlandı.

İşte o görüntüler:

 

 

 



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!