-->
Red Dead Redemption: Game of the Year İçeriği

Red Dead Redemption’un Game of the Year sürümü resmi olarak duyuruldu.Xbox 360 ve PS3’e özel olarak çıkacak olan Red Dead Redemption: Game of the Year,yapılan açıklamaya göre oyunun şimdiye kadar çıkmış bütün ekstra içeriklerini barındıracak. 11 Ekim’de Kuzey Amerika’da,14 Ekim’de de Avrupa’da çıkacak Game of the Year sürümünün fiyatı ise 49.99 dolar olarak belirlenmiş.İşte şimdi de […]

14.09.2011 | mrcappola

Red Dead Redemption’un Game of the Year sürümü resmi olarak duyuruldu.Xbox 360 ve PS3’e özel olarak çıkacak olan Red Dead Redemption: Game of the Year,yapılan açıklamaya göre oyunun şimdiye kadar çıkmış bütün ekstra içeriklerini barındıracak.

11 Ekim’de Kuzey Amerika’da,14 Ekim’de de Avrupa’da çıkacak Game of the Year sürümünün fiyatı ise 49.99 dolar olarak belirlenmiş.İşte şimdi de karşınızda içerik listesi:

 

» Hardcore single-player modunu bulunduran orijinal Red Dead Redemption,
» Single-player senaryosu ve multiplayera özel modlar içeren Undead Nightmare DLC’si,
» Yeni multiplayer haritası ve karakterlerin yanı sıra Tomahawk silahını içeren Legends and Killers Pack,
» Yeni multiplayer içeriklerini ve Explosive Rifle’ı içeren Liars and Cheats Pack,
» John Marston’a iki yeni kıyafet seçeneği getiren Hunting and Trading Outfits Pack,
» 4 kişiye kadar birlikte oynanabilecek 6 adet yeni co-op görevleri içeren Outlaws To The End Co-Op Mission Pack,
» Oyunu ön sipariş ile satın alanlara özel olarak verilen oyun içerikleri,
» Daha önceden PS3’e özel olarak çıkan Solomon’s Folly isimli single-player görevi GOTY sürümü ile Xbox 360’a da gelecek,
» Son olarak da, geçtiğimiz günlerde ücretsiz olarak çıkan Myths and Mavericks isimli DLC, Red Dead Redemption: GOTY’de bulunacak.



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.