-->
Rage’in Anarchy Edition Sürümünün İçerikleri ve Videosu

ID Software’in aksiyon RPG türündeki oyunu Rage için özel sürüm paketi olarak Anarchy Edition ismiyle çıkacak sürümün bazı oyun içi ekstra eşyaları ücretsiz olarak sunulacak. Rage’in Anarchy Edition sürümünü, oyunu ön sipariş ile satın alarak edinebilirsiniz. Oyun çıktıktan sonra da kısıtlı süre içerisinde satılacak Anarch Edition’un içerikleri arasında bir adet özel kıyafet, iki farklı silah […]

29.09.2011 | mrcappola

ID Software’in aksiyon RPG türündeki oyunu Rage için özel sürüm paketi olarak Anarchy Edition ismiyle çıkacak sürümün bazı oyun içi ekstra eşyaları ücretsiz olarak sunulacak.

Rage’in Anarchy Edition sürümünü, oyunu ön sipariş ile satın alarak edinebilirsiniz. Oyun çıktıktan sonra da kısıtlı süre içerisinde satılacak Anarch Edition’un içerikleri arasında bir adet özel kıyafet, iki farklı silah ve bir de araç bulunuyor.

7 Ekim’de PS3,Xbox 360 ve PC için piyasalarda olacak Rage’in oyunun ön sipariş içeriklerinin tanıtıldığı video yayınlandı.Buyrun video sizin:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/RAGE- Anarchy Edition – video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/RageAnarchyEdition-video.jpg ‘ ]

 

 



Popüler Haberler


Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı!


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.