-->
PS VITA’ya Özel Sumioni’nin İlk Videosu

Shinobido 2: Tales of the Ninja’yı Playstation Vita’ya özel olarak duyuran Acquire aynı zamanda Sumioni’yi de yine Vita’ya özel olarak hazırladığını açıkladı. Bu defa karşımıza 2 boyutlu bir aksiyon oyunu çıkacak. Ana karakterimiz Sumioni’yi analog çubukların yanı sıra arka ve ön dokunmatik yüzeyleri kullanarak yöneteceğimiz oyunun oynanış öğeleri ekrana platformlar ve işaretler çizmek üzerine kurulu,mesela […]

08.09.2011 | mrcappola

Shinobido 2: Tales of the Ninja’yı Playstation Vita’ya özel olarak duyuran Acquire aynı zamanda Sumioni’yi de yine Vita’ya özel olarak hazırladığını açıkladı. Bu defa karşımıza 2 boyutlu bir aksiyon oyunu çıkacak.

Ana karakterimiz Sumioni’yi analog çubukların yanı sıra arka ve ön dokunmatik yüzeyleri kullanarak yöneteceğimiz oyunun oynanış öğeleri ekrana platformlar ve işaretler çizmek üzerine kurulu,mesela platformlar çizerek ulaşamadığımız yerlere atlayabilecek ya da ekrana şekiller çizerek düşmanlara zarar verebileceğiz.

Çıkış tarihi henüz açıklanmayan oyunun ilk videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

 

 

 

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/SUMIONIPlaystation Vita-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/sumioni04.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!