-->
Playstation Vita’nın Pil Kullanış Süresi

Playstation Vita’yı bekleyen oyuncuların da en çok merak ettiği konulardan birisi de cihazı tam olarak şarj ettikten sonra ne kadar süre kullanabileceleridir.İşte bu soruya Sony’nin basın bülteni yoluyla ayrıntılı bir yanıt geldi. Aşağıdaki bilgilerin ekran parlaklığı normalde, Bluetooth kapalı ve kulaklık kullanırken, cihaza takılı oyununuz network’u kullanmıyorken geçerli olduğunu belirtelim.   Oyun = Ortalama 3 […]

14.09.2011 | mrcappola

Playstation Vita’yı bekleyen oyuncuların da en çok merak ettiği konulardan birisi de cihazı tam olarak şarj ettikten sonra ne kadar süre kullanabileceleridir.İşte bu soruya Sony’nin basın bülteni yoluyla ayrıntılı bir yanıt geldi.

Aşağıdaki bilgilerin ekran parlaklığı normalde, Bluetooth kapalı ve kulaklık kullanırken, cihaza takılı oyununuz network’u kullanmıyorken geçerli olduğunu belirtelim.

 

Oyun = Ortalama 3 ila 5 saat arasında
Video = 5 saat civarında
Müzik = 9 saat civarında (Düşük güç tüketimi modunda)

 

Bu arada DC3.7V 2200mA Lithium-ion pil kullanan Playstation Vita’nın şarjı bittiğinde 2 saat 40 dakikada cihazınızın pilini doldurabileceğiniz de Sony’nin basın bülteninde yer alan bilgiler arasında bulunuyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!