-->
Playstation Vita’nın Japonya Çıkış Tarihi ve Sürprizi

Sony’nin Japonya’daki konferansında Playstation Vita’nın bu ülkede 17 Aralık’ta piyasaya çıkacağı açıklandı.Hem de cihaz piyasaya 26 oyunla birlikte sürülecek. Sony’nin konferansından sızan bilgilere göre 26 oyundan bazılarının isimlerini aşağıda yayınlıyoruz. Bu arada Zone of the Enders HD Edition, Metal Gear Solid HD Edition, Gravity Daze, Malicious ve Tales of Innocence R gibi 100’denfazla oyunun Vita için hazırlandığı da onaylandı. […]

14.09.2011 | mrcappola

Sony’nin Japonya’daki konferansında Playstation Vita’nın bu ülkede 17 Aralık’ta piyasaya çıkacağı açıklandı.Hem de cihaz piyasaya 26 oyunla birlikte sürülecek.

Sony’nin konferansından sızan bilgilere göre 26 oyundan bazılarının isimlerini aşağıda yayınlıyoruz. Bu arada Zone of the Enders HD Edition, Metal Gear Solid HD Edition, Gravity Daze, Malicious ve Tales of Innocence R gibi 100’denfazla oyunun Vita için hazırlandığı da onaylandı.

 

* BlazBlue: Continuum Shift Extend (Arc System Works)
* Project N.O.E.L.S. (???)
* Fish On (???)
* Dynasty Warriors Next (Tecmo Koei)
* Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (Capcom)
* Lord of Apocalypse (Square Enix)
* Michael Jackson: The Experience (Ubisoft)
* Shinobido 2: Tales of a Ninja (Acquire)
* Virtua Tennis 4 (Sega)
* Uncharted: Golden Abyss (SCE)
* Hot Shots Golf 6 (SCE)
* Gyokugen Dasshutsu Adv: Zennin Shiboudesu (Chunsoft)
* Dream Club Zero Portable (D3 Publisher)
* Disgaea 3: Return (NIS)
* Dark Quest: Alliance (Ubisoft)
* Ridge Racer (Namco Bandai)



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!