-->
PES 2012’nin İlk İncelemesi PC Games’den

Pro Evolution Soccer 2012 ve FIFA 12’nin demoları yayınlandı ve çoğumuz oynayıp iki oyun hakkında fikir sahibi olduk.Şimdi artık tam sürümlerini beklerken ilk incelemeleri yayınlanmaya başladı. PC Games de Pro Evolution Soccer 2012’yi incelemiş. Oyunun akıcılığı ve isabet oranını FIFA 12 ile eşit bulan,defans oyuncuların yer tutması gibi yapay zeka özelliklerinden de etkilenen dergi PES […]

22.09.2011 | mrcappola

Pro Evolution Soccer 2012 ve FIFA 12’nin demoları yayınlandı ve çoğumuz oynayıp iki oyun hakkında fikir sahibi olduk.Şimdi artık tam sürümlerini beklerken ilk incelemeleri yayınlanmaya başladı.

PC Games de Pro Evolution Soccer 2012’yi incelemiş. Oyunun akıcılığı ve isabet oranını FIFA 12 ile eşit bulan,defans oyuncuların yer tutması gibi yapay zeka özelliklerinden de etkilenen dergi PES 2012’ye %88 puan vererek genel olarak başarılı bulmuş.Oynanabilirliğin serinin bir önceki oyununa göre geliştirilmesi ve daha dengeli hale gelmesi de PC Games’i etkilemiş.Tabi oyunun bazı eksik noktalarından da bahseden PC Games,zayıf sunumdan,Bayern Munich ve Bayer Leverkusen gibi sadece iki Alman klübünün lisanslı olmasından,kalecilerin hareketlerinin bazen sinir bozucu oduğu yönünde eleştirilerde de bulunmuş.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!